NFC pas / KNF pas

Maak nu uw account aan, vul uw gegevens in en vraag uw pas aan voor 2017. Dit kan via deze link, heeft u vragen neem dan contact op met het NVBF bureau via e-mail.

Download hier het tutorial waarbij u stap voor stap kennis maakt met het nieuwe systeem.

Over de NFC-, KNF-pas
Leden van de NVBF, de FDN en van de KNF kunnen hier een NFC pas / KNF pas aanvragen. Deze pas geeft, volgens de voorwaarden op de achterzijde, recht op een vrijkaart bij bioscopen en filmtheaters die zijn aangesloten bij de NVBF.

Indien een werknemer uit dienst treedt tijdens het jaar dient de pas door de werkgever ingenomen te worden en retour gezonden aan de NVBF, de pas kan tussentijds niet worden geblokkeerd.

NVBF: meer informatie over de voorwaarden (bijv. hoeveel passen u kunt aanvragen) vindt u op het inlogdeel van onze website.

FDN: meer informatie over de voorwaarden kunt u opvragen via de FDN via e-mail of neem contact op met Floor Kulker van de NVBF.

KNF: de KNF-passen worden verstuurd door de KNF, u kunt contact opnemen via e-mail.

Alle aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld en na akkoord verstuurd. Let op: passen worden niet automatisch verlengd, u dient ieder jaar opnieuw een aanvraag in te dienen. Wij streven er naar alle aanvragen binnen twee weken te behandelen.

Heeft u vragen, neem dan contact op met Floor Kulker via e-mail of via telefoon: 020-42 66 100