ACTUEEL

Binnen en buiten de branche zijn er diverse interessante bijeenkomsten gerelateerd aan film, bioscoop of filmtheater. Wij proberen een zo compleet mogelijk overzicht te geven onder 'agenda'.

Ons nieuws vindt u onder 'nieuws' en 'persberichten'. Daarnaast verwijzen wij u hierbij graag door naar De FilmkrantHolland Film Nieuws en (voor internationaal nieuws) de UNIC.

Binnen en buiten de branche zijn er diverse, interessante bijeenkomsten gerelateerd aan film, bioscoop of filmtheater. Wij proberen hier een zo compleet mogelijk overzicht te geven.

Op de hoogte blijven van wat er speelt binnen de branche? U kunt hier onze meest recente nieuwsberichten nalezen.

Lees hier de persberichten van de NVBF en van andere organisaties binnen de branche. Tevens vindt u hier interessante publicaties uit de dagbladen en van andere organisaties uit de branche.

De Filmkrant staat al sinds 1981 bekend als een betrouwbaar en kritisch maandblad, dat alle films bespreekt die in Nederland uitkomen, waarbij de klemtoon ligt op de 'betere' film.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de Nederlandse film- en bioscoopbranche via Holland Film Nieuws, het informatieplatform voor het film- en bioscoopbedrijf.

De UNIC is de Europese brancheorganisatie voor bioscopen, zij verzamelen internationaal nieuws. U kunt dit op de website van UNIC nalezen.